Oma esittely

Tervehdys, olen lääketieteen tohtori Jyri Lepistö, ortopedian erikoislääkäri. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Minulla on erityisosaamista nivelten sairauksien ja tekonivelkirurgian alueilla, ja olen sitoutunut hyödyntämään lääketieteen uusimpia edistysaskeleita tarjotakseni sinulle parasta mahdollista hoitoa, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi.

Erityisosaaminen

  • Nivelongelmat: Tarjoan kattavia ratkaisuja nivelvaivojen hoitoon, nivelrikosta urheiluvammoihin, mukaan lukien sekä kirurgiset että ei-kirurgiset hoitomuodot. Kaikki hoidot suunnitellaan yksilöllisesti, ottaen huomioon henkilökohtaiset tarpeesi ja elämäntilanteesi.
  • Pistoshoidot: Käytössäni on useita pistoshoitomenetelmiä nivelten kivunlievitykseen, tulehduksen vähentämiseen ja toiminnan parantamiseen. Nämä menetelmät ovat osa laajempaa hoitosuunnitelmaa, jonka tavoitteena on oireiden lievittäminen ja liikkuvuuden parantaminen.
  • Nivelten Kirurginen Hoito: Kun kirurginen interventio on hoidon paras vaihtoehto, erikoisosaamiseni ja kokemukseni nivelkirurgiassa varmistavat, että saat parhaan mahdollisen hoidon. Olipa kyseessä tähystysleikkaus tai tekonivelleikkaus, tavoitteenani on aina varmistaa optimaalinen lopputulos ja nopea toipuminen.